Hypothecaire planning

Hypothecaire planning

Hypothecaire planning is het adviesproces waarbij inkomensplanning en vermogensopbouw als uitgangspunt genomen worden voor de eigen woning en/of ander vastgoedbezit.

Als Erkend Hypothecair Planner inventariseren wij uw persoonlijke situatie, uw wensen. Ook maken wij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hierbij gebruiken wij professionele planningssoftware.

Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico’s.

Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen. Wij brengen ook de betalingsrisico’s in beeld bij werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden, zodat er bij onverwachte gebeurtenissen duidelijkheid bestaat over uw woontoekomst.

De Hypothecair Planner is een zeer ervaren adviseur,  die zich onderscheidt van de gemiddelde hypotheekadviseur dankzij de specifieke Hbo-opleiding ‘Leergang Hypothecaire Planning’. De Hypothecair Planner adviseert u op juridisch, fiscaal en economisch gebied over inkomensplanning en vermogensopbouw.

Verzekering vergelijken

Uw verzekeringen naadloos op elkaar aan laten sluiten, overzicht creëren en nagaan of u kunt besparen op uw verzekeringen door te profiteren tot wel 15% korting?

Hypotheken

Hypotheken vergelijken gaat over veel meer dan rente alleen! Vraag ons advies. Toch nieuwsgierig?

Leningen vergelijken

Auto, boot, caravan of andere droom, maar net even te kort? Nagaan of u huidige lening goedkoper kan?

Erkend Hypothecaire planner

De Erkend Hypothecaire planner heeft uitgebreide & specialistische kennis van hypotheken voor:

Starter, Doorstromers, Ondernemers, ZZP-ers
Speciale beroepsgroepen; Piloten, Medici, Advocaten, etc.
Speciale zaken; nieuwbouw, starterslening, vererving, echtscheiding, familiehypotheken.
Bij de Erkend Hypothecair Planner staat u centraal

Hypotheekthema’s

Andere woning

Ik wil verhuizen maar u wilt geen zorgen hebben over uw hypotheek. Met behulp van de Finzicht adviseur krijgt u inzicht in wat u kunt lenen, en wat u daarvoor betaalt. We kijken ook naar uw huidige hypotheek, met restschuld of overwaarde. Bespreek het met onze adviseur vraag een afspraak aan!

Besparen op de hypotheek

Kan het voordeliger? U wilt besparen op uw maandelijkse hypotheeklasten. U wenst een wenst een andere hypotheekvorm? u wil een andere rente vaste periode? u wil meer aflossen? Bekijk samen met de Finzicht adviseur welke mogelijkheden er voor u zijn, plan een afspraak

Einde rente vaste periode

Uw rente loopt af.
U heeft een aanbod van uw bank maar wil kijken of het beter kan. Maak een afspraak met ons voor een second opnion en betere aanbieding!

Verbouwingshypotheek

U wil verbouwen. Bekijk samen met ons de mogelijkheden voor een verbouwingshypotheek. We bekijken met u of een 2e hypotheek geschikt is of dat een geheel nieuwe hypotheek het beste resultaat geeft.

Hypotheekspecials

Speciale wensen? Starterslening, Hulp van ouders, Borgstelling, Garantstelling, Schenkingsconstructies, Speciale onderpanden, Zelfstandigen, infomeer bij ons!

Stel uw vraag

    × WhatsApp