Financiële scheidingsbegeleiding

Financiële scheidingsbegeleiding

Nu jullie tot het idee gekomen zijn dat scheiden onvermijdelijk is, komt er veel op jullie af en er moeten veel zaken worden geregeld. Een echtscheiding veroorzaakt vaak veel emotie en stress. In deze onzekere tijd bieden wij via een van onze specialisten structuur en houvast. Stap voor stap en stukje bij beetje helpen onze echtscheidingsspecialist jullie verder. Hij luistert goed naar de wensen en  begeleid partijen door het hele scheidingsproces heen. De juridische en financiële afwikkeling van een scheiding is complex.

Doordat het scheidingsproces door onze externe specialist begeleid wordt en wij het fiscale en financiële gedeelte voor onze rekening nemen, kunnen jullie er van op aan dat de afwikkeling zo vlot mogelijk verloopt.

scheidingsbegeleiding-finzicht

Verzekering vergelijken

Uw verzekeringen naadloos op elkaar aan laten sluiten, overzicht creëren en nagaan of u kunt besparen op uw verzekeringen door te profiteren tot wel 15% korting?

Hypotheken

Hypotheken vergelijken gaat over veel meer dan rente alleen! Vraag ons advies. Toch nieuwsgierig?

Leningen vergelijken

Auto, boot, caravan of andere droom, maar net even te kort? Nagaan of u huidige lening goedkoper kan?

(ECHT)SCHEIDING AFGEROND?

Je denkt vaak dat als de (echt)scheiding afgerond is, er verder niks meer hoeft te worden geregeld. Maar, ook na een (echt)scheiding zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. De dagelijkse gang van zaken en het ouderschap hebben een andere invulling gekregen. Ieder moet weer zijn eigen draai zien te vinden. Buiten de emotionele verwerking moeten er ook financiële zaken op orde gebracht worden. Het kan ook zijn dat u al langer geleden bent gescheiden en het nog niet helemaal lekker loopt met de financiën.

Ondernemer

Voor ondernemers gelden andere voorwaarden en/of tarieven gelden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie hierover.

Meer informatie of vrijblijvend een 1e gesprek met onze scheidingsbegeleider of financieel specialist neem contact met ons via 023-533 27 67 of info@finzicht.nl

Bekruipt je het gevoel dat?

 • Je  geen zicht meer hebt op je financiële situatie en hoe de toekomst eruit ziet?
 • Je verdwaald in wirwar van wetten, regels en goedbedoelde adviezen van buitenaf?
 • Je door de bomen het bos niet meer ziet ?
 • Je naarstig op zoek bent naar een duidelijk, oprecht advies en begeleiding?

Er bestaan veel verschillende fiscale regelingen zoals toeslagen en kortingen (bijvoorbeeld huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag of een kindgebonden budget). Heb je recht op deze toeslagen, dat hangt af van je persoonlijke omstandigheden.

Uw financiële zaken op orde voor een vast bedrag

Zodra er iets verandert in je persoonlijke situatie zal er opnieuw moeten worden gekeken of alles nog klopt. Met regelmaat vragen onze relaties om een totaal advies en begeleiding na scheiding. Men heeft bijvoorbeeld vragen over de voorlopige teruggaaf, de hypotheek, aanpassing van de verzekeringen, gevolgen voor het pensioen of over verwerking van belastingaanpassingen.

Gemak, voordelig en zeker

Met een onze financiële echtscheidingsbegeleiding kiest u voor gemak, voordeel en vooral voor zekerheid. U bent er van te voren zeker van dat u tegen een vast tarief, zonder extra kosten een beroep kunt doen op onze expertise. Hiermee heeft u het gemak dat uw financiële situatie goed geregeld wordt en je weer overzicht hebt over de financiële zaken nu in de toekomt

Voordeel

Om te voorkomen dat je wordt geconfronteerd met een onoverzichtelijke uurtarieven kan je bij ons kiezen voor een duidelijke tariefstructuur.

In onze service zitten verschillende diensten. Als deze diensten zijn afzonderlijk af te nemen tegen daarvoor geldende tarieven.

Wij verrichten deze diensten voor je op basis van een opdracht tot dienstverlening.

Wat mag je verwachten?

 • Een oplossing voor al je financiële en fiscale vragen;
 • Advies i.p.v. product gerichte verkoop;
 • Een helder en onafhankelijk advies;
 • Overzicht en rust;
 • Dat je jouw gehele  financiële situatie up-to-date kunt houden via mijnFinzicht

Stel uw vraag

  × WhatsApp