Over Finzicht

Nadat  Dhr. M.E. Weijs zijn sporen ruimschoots verdient heeft bij diverse financieel adviesbedrijven op gebied van pensioenen, sparen, beleggen, hypotheken en ander financiële vraagstukken heeft hij in juni 2005 Finzicht opgericht. Zo kan zijn manier van adviseren beter tot zijn recht komen in niet beperkt worden door de belangen en richtlijnen van een organisatie.

De dienstverlening kenmerkt zich door een zeer solide analyse van het vraagstuk en het daarop toepassen van de voor u best verkrijgbare oplossing.

 

  • Wij staan naast u en helpen hen het juiste product aan te schaffen.
  • Wij staan tevens voor transparantie en streven naar de best mogelijke invulling van uw adviesvraag.
  • Wij kijken naast de best passende oplossing ook altijd naar goede alternatieven om zo niets aan het toeval over te laten.
  • Wij genieten een reputatie als betrouwbare, kundig, en laagdrempelig financieel dienstverlener en volharden in onze zoektocht naar het beste advies aan u!
  • Wij zijn volledig zelfstandig en onafhankelijk, geen enkele financiële instelling, zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming.

 

Deze vrijheid om u te kunnen adviseren wat wij in uw belang vinden, gaat hand in hand met onze vrijheid en flexibiliteit als ondernemer waardoor wij onze continuïteit kunnen waarborgen, zodat u nu en in de toekomst op ons kunt rekenen!

Om centraler te opereren voor onze relaties zijn wij begin 2007 naar onze huidige vestigingsplaats Haarlem gegaan.

Wij bedienen hoofdzakelijk particuliere- en klein zakelijke relaties in de regio Noord-Holland.

tevens kunnen wij ook voor u uw huidige verzekeringspakket doorlichten en een goed op uw wensen afgestemd pakket samenstellen waarbij u direct profiteert van oplopende pakketkorting.

tot slot, wellicht ten overvloede, vindt u uw grote voordeel in het feit dat wij al uw verzekeringen en financiële producten in één portefeuille voor u kunnen beheren en periodiek kunnen monitoren en vergelijken tegen de rest van de markt.

Verzekering vergelijken

Uw verzekeringen naadloos op elkaar aan laten sluiten, overzicht creëren en nagaan of u kunt besparen op uw verzekeringen door te profiteren tot wel 15% korting?

Hypotheken

Hypotheken vergelijken gaat over veel meer dan rente alleen! Vraag ons advies. Toch nieuwsgierig?

Leningen vergelijken

Auto, boot, caravan of andere droom, maar net even te kort? Nagaan of u huidige lening goedkoper kan?

Wat maakt Finzicht anders?

Onafhankelijk advies is van groot belang. Als een van de weinige tussenpersonen is Finzicht 100% onafhankelijk van alle product leveranciers. Alleen op die manier bent u ervan verzekerd dat het advies dat u krijgt niet is gekleurd door het belang van een bepaalde financiële instelling. Hierdoor kan onze adviseur zijn advies ook daadwerkelijk richten op uw belang als klant en bent u verzekerd van een goed advies.Meer dan eens merken wij dat het voor de consument moeilijk is om de juiste aanbieding te halen uit het grote aanbod wat er bestaat. Vaak ook lijkt de laagste premie of rente het voordeligst, maar kleven er aan die aanbieding vaak niet direct zichtbare nadelen.Onze adviseur kijkt verder dan o.a. alleen uw hypotheek. Namelijk welke consequentie heeft een bepaalde hypotheekvorm voor uw oude dag hoe zit het met het nabestaande- werkeloosheid- en arbeidsongeschiktheidsrisico en is de hypotheek wel flexibel genoeg om uw verdere levensloop te volgen? Daarnaast kent hij als geen ander de markt.Onafhankelijk advies is van groot belang. Als een van de weinige tussenpersonen is Finzicht 100% onafhankelijk van alle product leveranciers. Alleen op die manier bent u ervan verzekerd dat het advies dat u krijgt niet is gekleurd door het belang van een bepaalde financiële instelling. Hierdoor kan onze adviseur zijn advies ook daadwerkelijk richten op uw belang als klant en bent u verzekerd van een goed advies.Meer dan eens merken wij dat het voor de consument moeilijk is om de juiste aanbieding te halen uit het grote aanbod wat er bestaat. Vaak ook lijkt de laagste premie of rente het voordeligst, maar kleven er aan die aanbieding vaak niet direct zichtbare nadelen.Onze adviseur kijkt verder dan o.a. alleen uw hypotheek. Namelijk welke consequentie heeft een bepaalde hypotheekvorm voor uw oude dag hoe zit het met het nabestaande- werkeloosheid- en arbeidsongeschiktheidsrisico en is de hypotheek wel flexibel genoeg om uw verdere levensloop te volgen? Daarnaast kent hij als geen ander de markt.

Hoe onafhankelijk is Finzicht nu echt?

Via Finzicht kunt u dagelijks nagenoeg het gehele aanbod van hypotheekproducten in Nederland met elkaar vergelijken en aankopen. Daarnaast geeft Finzicht advies en assistentie bij aankoop van een financieel product op basis van uw persoonlijke situatie en wensen. Tarieven en voorwaarden van financiële producten veranderen dagelijks. Omdat Finzicht samenwerkt met vrijwel alle financiële instellingen kunt u bij Finzicht vaststellen wat voor u op een bepaald moment het beste beschikbare product is.

Stel uw vraag

    × WhatsApp