Financiële nalatenschap begeleiding

Financiële nalatenschap begeleiding

Het verlies van een dierbare komt vaak onverwacht en zeker altijd ongelegen. Op grond van de wet gaan alle rechten en plichten van de overledene over op de erfgenamen, die voor een omvangrijke taak komen te staan.

 • Instanties moeten ingelicht worden,
 • de woning moet worden verkocht, en/of ontruimd
 • de inboedel verdeeld of geveild.

U staat voor lastige keuzes en veel werk. U voelt zich verantwoordelijk en bent belast met de afwikkeling van de nalatenschap. Alle werkzaamheden kosten u veel tijd en energie. U bent niet vertrouwd met de materie en zoekt praktische hulp.

Wij helpen u met het uitvoeren van uw taken; We kunnen u terzijde staan, gedeeltelijk ontzorgen, maar ook kunt u alles aan ons toevertrouwen. Met onze doeltreffende aanpak zorgen we voor een voortvarende en geldbesparende afwikkeling. Geld dat nabestaanden goed kunnen gebruiken, omdat een overlijden ook voor veel uitgaven zorgt.

Neem contact met ons op voor alle hulp bij de afhandeling van een nalatenschap:

 • Van het uitzoeken van de gehele administratie,
 • het opzeggen van diverse abonnementen
 • tot aan de aangifte erfbelasting.

Verzekering vergelijken

Uw verzekeringen naadloos op elkaar aan laten sluiten, overzicht creëren en nagaan of u kunt besparen op uw verzekeringen door te profiteren tot wel 15% korting?

Hypotheken

Hypotheken vergelijken gaat over veel meer dan rente alleen! Vraag ons advies. Toch nieuwsgierig?

Leningen vergelijken

Auto, boot, caravan of andere droom, maar net even te kort? Nagaan of u huidige lening goedkoper kan?

Uw voordeel

U krijgt hulp met praktische zaken. Wij ontzorgen u en alle andere betrokken erfgenamen. Door deskundige, efficiënte en optimale afhandeling bespaart u geld en tijd. De administratie na het overlijden van uw dierbare wordt vlot en volledig afgehandeld. Onze Nalatenschapsplanner staat klaar om familie of executeurs te voorzien van advies of om (een deel van) de taken over te nemen.

Helderheid

Wanneer u weinig verstand hebt van financiële zaken of geen overzicht hebt over de administratie van uw dierbaren, is het mogelijk om voor de administratie na het overlijden onze Nalatenschapsplanner in te schakelen.

Wanneer er iemand overlijdt kunnen nabestaanden het, naast hun verdriet, moeilijk hebben met verschillende kwesties. Niet alleen zijn er emoties, ook de praktische kant van een verlies speelt mee. De achterblijvers staan voor moeilijke keuzes en een berg werk.

 • Moet ik de erfenis wel accepteren?
 • Is mijn inkomen wel toereikend nu mijn partner is weggevallen?
 • Hoe moet het met het bedrijf van mijn vader nu hij er niet meer is?
 • Hoeveel erfbelasting moet ik straks betalen?
 • Welke stappen zijn nodig op korte termijn?

Wij helpen u met alles

Onze vakkennis en ervaring zorgen voor een voortvarende aanpak. Wij zijn uw steun en toeverlaat bij alle financiële, fiscale, juridische en praktische beslissingen. Neem contact met ons op voor advies na een overlijden.
Uw voordeel:
U heeft een vaste contactpersoondie u helpt de juiste stappen uit te voeren. Ontzorging: objectieve beoordeling van alle emotionele en praktische vraagstukken. Een goed advies levert geld en tijdswinst op.

Stel uw vraag

  × WhatsApp