Over ons

Finzicht verhelderend financieel totaaladvies.

Meer dan eens merken wij dat het voor de consument moeilijk is om de juiste aanbieding te halen uit het grote aanbod wat er bestaat.Vaak ook lijkt de laagste rente of premie het voordeligst, maar kleven er aan die aanbieding vaak niet direct zichtbare nadelen.

Onze adviseur is Erkend Hypothecair Planner* en kijkt verder dan alleen uw hypotheek. De hypotheek is namelijk meer dan alleen een geldlening, daarom betrekken wij uw gehele financiële situatie bij ons advies.

Ook voor uw vermogensopbouw en/of oudedagsvoorziening brengen wij een volledig en duidelijk beeld zodat u de juiste keuzes kunt maken. Naast gedegen risicoadvisering ook bewaking en optimalisatie van uw verzekeringsportefeuille De Erkend Hypothecaire planner heeft uitgebreide & specialistische kennis van hypotheken voor:

 

 • Starters, Doorstromers, Ondernemers, ZZP-ers
 • Speciale beroepsgroepen;Piloten, Medici, Advocaten, etc.
 • Speciale zaken; nieuwbouw, starterslening, vererving, echtscheiding, & familiehypotheken

 

Transparantie vanaf het 1e contact. Het kennismakings- en inventarisatiegesprek is geheel voor onze rekening.Aan het einde van dit gesprek zal u duidelijk zijn wat wij voor u kunnen betekenen en worden de vervolgafspraken duidelijk en helder vooraf besproken en vastgelegd. Advisering waarbij wij volledig provisieloze hypotheken, levens-, uitvaart- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aanbieden, en waarbij wij in een aantal gevallen zelfs extra rente-, of premiekorting kunnen bedingen.

Naast de besparing door de kortingen bent u zo dus gegarandeerd van oprecht onafhankelijk waardoor wij als uw adviseur het best mogelijke voorstel kunnen selecteren en vele duizenden euro’s voor u besparen.

Vlotte afhandeling van uw hypotheekdossier door een goede ingang bij vrijwel alle geldverstrekkers. Advies bezoek aan huis in de ochtend, middag of avond.

Onze Services

 1. Hypothecaire-, en financiële planning
 2. Oudedag planning
 3. Startersbegeleiding
 4. Aankoopbemiddeling
 5. Budget coaching
 6. Financiële echtscheiding afwikkeling
 7. Financiële nalatenschap afwikkeling
 8. Successie planning
 9. Risico management
 10. Training en Educatie financiële diensten

Onze Klanten

 • Particulieren
 • ZZP-ers
 • Midden- en klein bedrijf
 • Instellingen

Specialist in

Verzekering vergelijken

Uw verzekeringen naadloos op elkaar aan laten sluiten, overzicht creëren en nagaan of u kunt besparen op uw verzekeringen door te profiteren tot wel 15% korting?

Hypotheken

Hypotheken vergelijken gaat over veel meer dan rente alleen! Vraag ons advies. Toch nieuwsgierig?

Leningen vergelijken

Auto, boot, caravan of andere droom, maar net even te kort? Nagaan of u huidige lening goedkoper kan?

Wat klanten over ons zeggen:

Stel uw vraag

  × WhatsApp